Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage en heb jij interesse in theater-, geluids- en lichttechniek voor onder andere theater, muziek, cabaret en dans? Of het nu gaat om een professionele productie of een voorstelling van het amateurtoneel, als theatertechnicus bied jij het podium dat zij verdienen. Zoek jij een stage waar geen dag hetzelfde is? Dan heeft Cultuurbedrijf Tiel voor jou dé uitdaging! Voor het nieuwe theaterseizoen, vanaf september 2023, zijn wij op zoek naar een:

Stagiair Theatertechnicus
8-36 uur per week | standplaats Tiel

Werkzaamheden 
Jouw werkzaamheden als theatertechnicus zijn divers. Je houdt je bezig met de werkvoorbereiding maar ook de realisatie van voorstellingen, concerten en andere (commerciële) evenementen. De gezelschappen die Cultuurbedrijf Tiel bezoeken bestaan zowel uit professionals als uit amateurs. Dit maakt dat je de ene keer meer uitvoerend bezig bent en de andere keer ook jouw creatieve kant wordt aangesproken.

Daarnaast draag je mede zorg voor het juiste gebruik, onderhoud en verzorging van de theater technische middelen.

Hier kom je te werken
Je doet ervaring op in het samenwerken met een technisch team op het gebied van theater-, licht- en geluidstechniek. Je bent zowel werkzaam voor Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof als Cultuurgebouw Zinder. Het technische team bestaat uit een toneelmeester, 4 theatertechnici en een huismeester.

Wat je krijgt
-    Een veelzijdige en uitdagende stage op gebied van theater-, licht- en geluidstechniek en filmhuistechniek;
-    Je werkt mee aan de opbouw, uitvoeringen en afbouw van voorstellingen in de theaterzalen;
-    Het technisch voorbereiden van theaterproducties;
-    Je houdt je bezig met beheer en onderhoud van apparatuur;
-    Overleg met technici en productiemedewerkers;
-    Een marktconforme stage vergoeding.

Wat je meebrengt
-    Je doet een mbo opleiding op gebied van theatertechniek;
-    Je hebt kennis van hijs- en theatertechniek;
-    Je bent flexibel en creatief; 
-    Je bent een teamplayer maar kan ook goed zelfstandig werken;
-    Je bent bereid om op onregelmatige tijden, in het weekend en op feestdagen te werken.

Onze organisatie
Cultuurbedrijf Tiel is een organisatie midden in het centrum van Tiel den bestaat uit Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Cultuurgebouw Zinder. Samen verzorgen wij jaarlijks ongeveer 200 theatervoorstellingen, 75 filmvertoningen en 20 popevenementen. Ook zijn we een gastvrij huis voor vele amateurvoorstellingen en commerciële evenementen.

Met name in en vanuit Zinder organiseren we een breed scala aan educatieve activiteiten, van lessen, cursussen en workshops tot projecten in het onderwijs, in de wijken of het sociale domein.
Kortom, een bruisende en inspirerende werkomgeving, fijne collega’s, mooie accommodaties en genoeg uitdagingen en kansen!

Klinkt jou dit als muziek in de oren?
Ben jij die enthousiaste stagiaire theatertechnicus? Wacht niet te lang en vertel ons dan jouw verhaal. Hoe? Gewoon op de manier die het beste bij jou past! Voor je sollicitatie ontvangen we graag je cv en motivatie. Je motivatie mag je op je eigen manier vormgeven. Dit kan als filmpje (max. 1,5 minuut via een YouTubelink), moodboard, Prezi of iets heel anders. Let wel op dat je bestand maximaal 2 MB mag zijn.

We zien je reactie graag verschijnen: vacature@cultuurbedrijftiel.nl 

We drinken dan graag op korte termijn al een kopje koffie of thee met elkaar om kennis te maken.

Meer informatie?
Wil je ons nog vragen stellen over deze leuke baan? Bas de Beer (Hoofd Techniek; tel 0344 673 510) beantwoordt ze graag, 

Acquisitie door recruitmentbureaus en zzp’ers: we waarderen je enthousiasme en vinden het fijn dat je met ons wilt meezoeken naar de juiste kandidaat voor deze vacature. We vullen deze functie echter zelf in. In andere gevallen zal de vacature op INHUURDESK | Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe (bvowb.nl) (DAS) worden gepubliceerd.