Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Cultuurbedrijf Tiel (Cultuurgebouw Zinder en Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof) zoekt m.i.v. seizoen 24-25 voor Zinder Educatie een:

 

Docent zang lichte muziek


Zinder Educatie is hét centrum voor de kunsten van Tiel en omgeving. Zinder verzorgt lessen op het gebied van muziek, dans, theater, film en beeldende kunst aan alle leeftijden op alle niveaus, zowel naschools als binnenschools. Onze kunstvakdocenten werken in het prachtige en goed geoutilleerde pand Zinder, met een multifunctionele zaal voor voorstellingen, concerten en poppodia, lesruimtes, ateliers, dansstudio’s en een café. Samen met Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof vormt Zinder Educatie het Cultuurbedrijf Tiel.

Afdeling pop/rock/jazz
Binnen de afdeling pop/rock/jazz wordt lesgegeven op (elektrisch) gitaar, toetsen (keyboards/piano), drums, saxofoon, basgitaar en zang. We vinden samenspel heel belangrijk. Leerlingen krijgen de kans om naast hun instrumentale of vocale les samen te spelen in een band. Bands kunnen zich tijdens diverse gelegenheden presenteren.

Functie
We zijn op zoek naar een enthousiaste HBO-geschoolde docent zang LM. Je werkt samen met een team van docenten om de afdeling als geheel te profileren. Omvang: afhankelijk van doorstroom en (nieuwe) aanmeldingen zal de lespraktijk bestaan uit ongeveer 14 zangleerlingen. Bij elkaar is dat gemiddeld ongeveer 5 a 6 lesuur per week. De lessen vinden plaats in Zinder in Tiel, bij voorkeur dinsdagen, donderdagen en/of vrijdagen (middag en avond).

Wat bieden wij?
- uitstekende faciliteiten
- uitbetaling conform Fair Practice Code
- ruimte voor eigen initiatief
- mogelijkheid tot uitbreiding
- korting op het cursusaanbod van Zinder en op voorstellingen en concerten van Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof

Wat verwachten wij?
- professionele opleiding en bekend met nieuwste zangtechnieken (CVT, EVT, Vocal Essence)
- zelfstandig ondernemerschap: de lessen worden verzorgd als zelfstandig ondernemer in opdracht van Cultuurbedrijf Tiel
- verantwoordelijkheid voor de inhoud van de lessen
- betrokkenheid bij de organisatie
- communicatieve vaardigheden, zowel richting leerlingen als collega's

Meer informatie & reageren?
Wil jij als zelfstandig ondernemer bij Zinder Educatie aan de slag? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór vrijdag 3 juni 2024 naar
Zinder Educatie, t.a.v. Alwin de Vries, advries@cultuurbedrijftiel.nl.